introduktion

En introduktion til UPS: Alt du bør vide

Hvis du er parat til at sende en vigtig pakke, bør du naturligvis altid overveje, hvilken udbyder der er bedst. Prisen er en faktor, men det samme er fleksibiliteten og leveringstiden. Et almindeligt valg på global basis er UPS. Herhjemme er UPS endnu ikke markedsførende, men hvis du alligevel overvejer at sende pakker med UPS, får du her en introduktion til UPS Danmark!

 

Et stort internationalt distributionsselskab

 

UPS har i mere end 100 år leveret pakker og taget sig af forsendelser. I dag er det et af verdens absolut største leveringsselskaber, så der er sket meget siden grundlæggelsen i Seattle. UPS dækker over flere lande end nogle andre leveringsfirmaer, og har den bedste infrastruktur af alle de internationale selskaber. UPS leverer normalt i deres biler, men først og fremmest transporteres de internationale forsendelser via fly Ups Danmark.

 

Mange store firmaer samarbejder aktivt med UPS. For eksempel vil du ofte opleve, at din pakke bliver håndteret af UPS, hvis du køber varer fra store internationale webshops.

 

Markedsførende på mange måder

 

Et sjovt fact er at UPS er verdens største toldagent. Desuden har de en kæmpe luftflåde, der dækker mere end 200 territorier. Det gør UPS til verdens niendestørste luftfartsselskab, hvilket understreger de internationale muligheder.

 

I USA har UPS altid konkurreret med FedEx og DHL. Denne indbyrdes konkurrence sker desuden internationalt, og det resulterer i gode vilkår for kunderne, da transportselskaberne alle ønsker at trække flest mulige kunder til. Mange kalder derfor UPS for det førende firma inden for de mest nødvendige pakkeservices. Blandt andet med hensyn til sporing, men også med blik på bæredygtigheden.

 

UPS er aktive i Danmark

 

UPS er også på vejene i Danmark. Du kan altså sagtens sende dine pakker med UPS Danmark, hvis du ønsker deres services. Prismæssigt giver det mening, og praktisk giver det måske endda endnu mere mening. Eksempelvis excellerer UPS i forsendelser til udlandet. Der er kun få begrænsninger, så tjek websitet hvis du vil vide mere om, hvordan processen foregår hos UPS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *